Web la Dev:World

12 May 2009 Web exista intr-un mediu care nu exista. Mediul online este intangibil si abstract insa cateodata, mediul online paraseste monitoarele si devine prezent fizic.
 
La <Dev:World>, am simtit web. Plasat intr-o locatie foarte pretentioasa (Athenee Palace Hilton), m-as fi asteptat ca <Dev:World> sa fie un eveniment corporate, business-to-business, in care toata lumea sa poarte cravata si sa bea Merlot. N-a fost asa insa. <Dev:World> a fost un eveniment pentru designeri si developeri. Ni s-a parut minunat ca s-a pus accent pe problemele din productie, pe situatiile de criza si rezolvarile lor, pe deadline-uri stranse si creativitate. Ne-a placut ca s-a discutat liber, ca s-au rupt frontierele dintre agentii si lumea s-a focusat pe acele probleme cotidiane reale cu care ne confruntam toti.
 
<Dev:World> a adunat nume mari din zona web, oameni ce nu s-au sfiit sa raspunda oricator intrebari. Suntem de parere ca se simte lipsa colaborarii intre agentii uneori si ca astfel de evenimente au meritul de a diminua acest efect. La <Dev:World> am simtit pasiune pentru web, am cunoscut oameni pasionati, profesionisti din domeniu si i-am vazut invatand, impartasind experiente si evoluand.
 
Ce nu ne place la <Dev:World>?
Nu ne place ca se intampla prea rar, nu ne place ca e printre putinele evenimente de acest gen si mai ales nu ne place ca a fost scurt.
 
Cu alte cuvinte, vrem mai mult.
Echipa Portfolios
www.portfolios.ro

COMENTARII

Aceasta stire nu are comentarii.

Pentru a comenta stirea trebuie sa fi logat. Login

ULTIMELE JOBURI

Ultimele locuri de munca/joburi:

Error Number:6
Error String:Could not resolve host: api.digitaljob.org Nu exista joburi! Mai multe joburi
Joburi digitale

Inregistreaza-te acum!