Visualart Challenge: Joy is BMW. Premii de 6500 EUR

20 November 2009 Visualart Challenge: Joy is BMW 
 
"Joy is BMW " - creeaza o lucrare care sa ilustreze acest concept, respectand valorile marcii. Cauta emotia pe care ti-o inspira marca BMW. Bucuria o poti gasi in proportiile pure si libertatea unui roadster, in liniile caroseriei care te imbie la viteza. Sau poate caroseria e un pachet pentru a-ti livra emotia condusului, goana dupa adrenalina, mirosul de cauciuc incins si zgomotul nervos al motorului de sase cilindri in linie. Emotia primului drift ... Dar bucuria o poti regasi si in echilibru. Ca intr-un domino impecabil aranjat, fiecare picatura de combustibil e transformata perfect in energie si puterea vine fara un consum mare. Bucuria de a sti ca nu ai nevoie de nici un compromis pentru a savura agilitatea masinii tale. Dinamism eficient prin inovatie pentru placerea de a conduce. Sub orice forma, bucuria este BMW.
 
Si ai libertate sa iti alegi mediul prin care vrei sa te exprimi - de la pictura, sculptura, colaj si pictura digitala, pana la grafica 3D, film sau animatie. Mai multe detalii despre modul in care poti sa te inscrii si sa participi la concurs poti gasi in regulament: http://www.visualart.ro/joyisbmw/regulament.
 
Mai multe detalii despre marca, valorile sale si modul in care BMW se regaseste in diverse lucrari o poti gasi in sectiunea de resurse: http://www.visualart.ro/joyisbmw/inspiratie.
 
Desfasurarea concursului:
1 August - 30 Septembrie              Trimiterea lucrarilor finale 
1 Octombrie - 15 Octombrie           Jurizare 
23 Octombrie                                   Eveniment cu vernisaj, decernarea premiilor 
24 Octombrie - 30  Octombrie        Expozitie lucrari la Cafe Verona [sub_carturesti]
 
Visualart Challenge Joys is BMW pe forum: http://www.visualart.ro/forum/forumdisplay.php?f=292
 
Premii
Premiile oferite in cadrul competitiei "Joy is BMW" insumeaza peste 6500 EUR, in bani si produse. Prin amabilitatea prietenilor nostri de la Adobe Romania, vom oferi cate un pachet de software pentru fiecare din cele 3 pozitii ale podiumului.
Premiul I - 2500 EUR, Adobe Creative Suite Master Collection
Premiul II - Adobe Design Premium
Premiul III - Adobe Design Standard
 
Echipa Portfolios.ro

COMENTARII

Aceasta stire nu are comentarii.

Pentru a comenta stirea trebuie sa fi logat. Login

ULTIMELE JOBURI

Ultimele locuri de munca/joburi:

Error Number:6
Error String:Could not resolve host: api.digitaljob.org Nu exista joburi! Mai multe joburi
Joburi digitale

Inregistreaza-te acum!