Unele idei nu vad lumina zilei : ( - Festivalul de publicitate OpenCreativity

18 May 2009 Romania - 11 mai 2009.  Singurul festival de publicitate care premiaza ideilor creativilor din publicitatea romaneasca care din diverse motive, dar nu din lipsa creativitatii lor, nu au reusit sa apara intr-o campanie pe TV, Radio, Print, Outdoor.

Departamentele de creatie din agentiile de publicitate romanesti pot inscrie ideile, chiar in format draft, in cele 6 categorii ale festivalului: campanie, print, outdoor, spot TV, spot radio si identitate.

Pe langa faptul ca OpenCreativity isi propune sa fie  primul festival de publicitate din Romania care vrea sa scoata la lumina ideile creative refuzate de clientii agentiilor, isi propune de asemenea sa fie un nou format de festival, foarte transparent si foarte  “deschis” la toate sugestiile ce vin din partea participantilor si a publicului larg.

Pentru a putea fi inscrise in festival ideile trebuie sa nu fi aparut pana la data de 1 iunie 2009 pe nici un canal mass media. Inscrierile pot consta  in vizualuri draft sau in forma finita si de asemenea se accepta story board-uri pentru categoria Spot TV.
 
Inscrierile ideilor: 8 mai - 8 iunie 2009
Jurizare: 9 iunie -  16 iunie 2009
Premiere: 18 iunie 2009

Inscrierile cat si restul detaliilor se regasesc pe siteul evenimentului: www.opencreativity.ro

Sponsor oficial al festivalului: Vinexpert www.evinoteca.ro - VINEXPERT este prima retea (si singura), de magazine specializate, detinand si primul wine - bar din Romania

Parteneri media: Strategic  - www.strategic.ro; Portfolios - www.portfolios.ro; Job in Advertising www.jobinmarketing.ro/jobs/advertising/; ADcritics  www.adcritics.ro; BasicMarketing www.basicmarketing.ro; VisualArt www.visualart.ro; Revista Artistick www.artistick.ro;

COMENTARII

Aceasta stire nu are comentarii.

Pentru a comenta stirea trebuie sa fi logat. Login

ULTIMELE JOBURI

Ultimele locuri de munca/joburi:

Error Number:6
Error String:Could not resolve host: api.digitaljob.org Nu exista joburi! Mai multe joburi
Joburi digitale

Inregistreaza-te acum!