The 1500

02 July 2008 E clar ca ne plac cifrele rotunde! E al doilea anunt „jubiliar" pe care il facem in aceeasi luna. Sau e doar un pretext sa ne dam mari si sa anuntam lucruri importante?  In mai putin de doua luni am strans 1500 de lucrari, si aproape 100 de portofolii, dar portfolios.ro abia de acum incepe pentru ca versiunea a doua e aproape gata! Schumy a ascultat atent toate observatiile venite pe „posta redactiei" si de pe blogosfera.

Portfolios v2 va fi mai mare si mai rau (normal, in sensul bun al cuvantului)! Deocamdata va dezvaluim ca site-ul va creste in suprafata (pentru ca multi au cerut asta) si va aduce multe functii noi pentru organizarea si vizualizarea portofoliilor. 

Si pentru cei care ne-au urmarit atenti, trebuie sa va spunem ca refacerea www.visualart.ro abia a inceput. Si acolo se lucreaza in foc continuu. O singura picanterie pentru curiozitatea voastra: doua sigle vor face trimitere catre site-uri din acelasi proiect – www.portfolios.ro si… inca unul. Insa pana acolo mai avem multe idei de pus in practica. 

Echipa Portfolios.ro,
www.portfolios.ro

COMENTARII

Aceasta stire nu are comentarii.

Pentru a comenta stirea trebuie sa fi logat. Login

ULTIMELE JOBURI

Ultimele locuri de munca/joburi:

Error Number:6
Error String:Could not resolve host: api.digitaljob.org Nu exista joburi! Mai multe joburi
Joburi digitale

Inregistreaza-te acum!