ADOR 2009 premiaza design-ul romanesc

28 July 2009 Cea de-a opta editie a festivalului de publicitate, care se va desfasura anul acesta intre 7 si 10 septembrie in Bucuresti, isi propune sa premieze cele mai bune lucrari de design romanesc. Pentru prima data, structura ADOR contine o categorie dedicata designului, in cadrul carora lucrarile mai pot fi inscrise pana la 31 iulie.

Sectiunile din cadrul categoriei de Design sunt:

1.Corporate Identity
Logo-uri si trademark-uri, care au fost publicate pentru prima data in perioada 1 mai 2007 - 1 mai 2009.

2.Magazines and Newspapers/ Books/ Corporate Publishing
Postere, flyer-e, invitatii, carti postale, calendare, care au fost publicate pentru prima data in perioada 1 mai 2007 - 1 mai 2009.

3.Packaging Design
Lucrari care au fost folosite pentru prima data in perioada 1 mai 2007 - 1 mai 2009.

4.Environmental Design
Retail environments, concept stores, show rooms, muzee, galerii si expozitii, standuri de eveniment, trade shows, prezentari sau demonstratii, incluzind toate formele de design interior ce au ca sursa de inspiratie un brand.

Lucrarile din competitie vor fi evaluate de un juriu compus din reprezentanti ai industriei de publicitate europene, din care fac parte si Sylvia Vitale Rotta , CEO Team Creatif Paris si Presedinte Design Jury in cadrul festivalului Canne Lions de anul acesta si Carlo Cavallone, Creative Director Wieden+Kennedy Amsterdam, ilustrator si traducator al benzilor desenate din Italia - Batman si Pogo.
 
Inscrierile in festival se fac online, pe www.ador.ro, unde se gasesc mai multe detalii despre regulamentul competitiei, juriu si noua structura a festivalului. Membrii comunitatilor Portfolios si VisualArt beneficiaza de o reducere de 10% pentru fiecare lucrare inscrisa.

Echipa Portfolios
www.portfolios.ro

COMENTARII

Aceasta stire nu are comentarii.

Pentru a comenta stirea trebuie sa fi logat. Login

ULTIMELE JOBURI

Ultimele locuri de munca/joburi:

Error Number:6
Error String:Could not resolve host: api.digitaljob.org Nu exista joburi! Mai multe joburi
Joburi digitale

Inregistreaza-te acum!