Inscrierile la concursul de fotografie Foto4ALL se apropie de final

13 April 2011

Bucuresti, 5 aprilie 2011 – Inscrierile pentru participarea la concursul de fotografie Foto4All se apropie de sfarsit. Concursul este dedicat artistilor fotografi, profesionisti sau amatori, care isi mai pot inscrie lucrarile pana pe data de 14 aprilie 2011.

Expozitia cu lucrarile selectate va avea loc in in cadrul editiei a II-a a SALONULUI DE FOTOGRAFIE, in perioada 19-22 mai 2011, la Muzeul Taranului Roman, Bucuresti, Soseau Kiseleff nr 3.

Concursul din cadrul actualei editii are 2 teme: o tema impusa - Traditii Romanesti in Spatiul Urban - si o tema libera.

Lucrarile inscrise in concurs vor fi jurizate de regizorul de teatru Dragos Galgotiu, fotograful Cornel Lazia si fotograful si directorul Salonului de Fotografie, Serban Mestecaneanu. Jurizarea va avea loc in perioada 15-20 aprilie 2011.

Castigatorul concursului FOTO4ALL va primi din partea BMW un MINI Countryman pentru o perioada de doua saptamani, urmand ca fotografiile realizate in timpul calatoriilor sa fie prezentate in cadrul unei expozitii organizate de catre grupul BMW.

Pentru mai multe detalii, precum si conditiile de participare la concursul FOTO4ALL, va rugam accesati: http://www.salonfoto.ro/#/concurs_foto4all sau pagina de facebook a Salonului de Fotografie: http://www.facebook.com/salonfoto.

COMENTARII

Aceasta stire nu are comentarii.

Pentru a comenta stirea trebuie sa fi logat. Login

ULTIMELE JOBURI

Ultimele locuri de munca/joburi:

Error Number:6
Error String:Could not resolve host: api.digitaljob.org Nu exista joburi! Mai multe joburi
Joburi digitale

Inregistreaza-te acum!