INSPIRED 2009

04 December 2009

Ne propunem ca VisualArt şi Portfolios să fie doua instrumente care susţin comunitatea de artişti din RO. Vrem să urmărim să creăm un spaţiu de dialog si manifestare. INSPIRED este un concurs multidisciplinar în care am regăsit acelaşi valori.


INSPIRED este un eveniment complex care îşi propune să susţină comunitatea de tineri creativi din România. Este o competiţie de idei, pe teme vaste precum graphic design, arhitectură sau fotografie. Deja trei ani de tradiţie şi cu membrii de prestigiu ai juriului, este un prilej de afirmare şi de descoperire a diverselor comunităţi profesionale. Câştigători din ediţiile precedente au obţinut intership-uri şi burse de studii, au susţinut expoziţii sau au avut oportunitatea de a participa la evenimente şi târguri internaţionale.
 
Din acest punct de vedere INSPIRED trebuie să fie în agenda celui care aspiră să devină artist plastic, fotograf, să se afirme în graphic design, dramaturgie sau modă. Dacă vrei să-i descoperi pe cei care sunt la început de drum, să le descoperi ideile şi manifestările artistice, vino la INSPIRED.

GALA INSPIRED 2009
9 Decembrie 2009
Bucuresti, The Silver Church, ora 19:30
Concert Urma, ora 22:00

19.30 "Inspired by nature" , welcome cocktail
Vernisaj cu cele mai bune 10 lucrari de la fiecare sectiune de concurs. Vino sa le vezi in premiera!

20.00-21.00 Stim ca desenul este pasiunea care te inspira, asa ca participa la concursul INSPIRED CRAFTMANSHIP*

Premiul pentru locul intai consta intr-o tableta grafica si un set complet aerograf, iar pentru locurile 2 - 5 cate un set complet aerograf.
Inscrie-te aici si ai sansa sa fii selectat printre cei 10 concurenti ce vor fi extrasi pentru a participa la marea finala!

Te vor juriza:
Radu Pop / Noper
Andrei Robu / Acme
Alexandru Andrascu / Visual Candy
Alexandru Mirea / Artist aerograf
Marius Dascalu / Visual Art
Alina Gherghe / British American Tobacco

* Concursul este organizat de catre British American Tobacco si se adreseaza numai persoanelor care au implinit pana la data de 08 decembrie 2009 varsta de 18 ani si sunt fumatoare.

21.00 - 22.00 - Decernare premii Inspired 2009!
Castigatorii vor urca pe scena, iar daca vor fi prea timizi sa o faca... ii vom urmari cu reflectoarele:)
Finally ii vom cunoaste si vom avea ocazia sa-i felicitam!

22.00 - 23.00 Fericiti castigatori sau cu ambitia rascolita pentru Inspired 2010, ne lasam pe mana celor de la Urma cu cele mai noi piese de pe albumul "Lost End Found", dar si cu melodiile pe care le asculti obsesiv de 6 ani.

Si nu ne oprim aici!
INSPIRED 2009

COMENTARII

Aceasta stire nu are comentarii.

Pentru a comenta stirea trebuie sa fi logat. Login

ULTIMELE JOBURI

Ultimele locuri de munca/joburi:

Error Number:6
Error String:Could not resolve host: api.digitaljob.org Nu exista joburi! Mai multe joburi
Joburi digitale

Inregistreaza-te acum!