Concurs Gameloft - Design Your Hero!

13 January 2011

Dacă eşti artist 2D sau 3D pasionat sau profesionist, avem un concurs pentru tine: Design Your Hero, organizat de Gameloft Romania. Mai exact, un maraton de două zile în care vei avea la dispoziţie tot ce îţi trebuie ca să creezi unui personaj de joc video. Câştigătorul va fi premiat cu o tabletă Cintiq12WX, plus Painter 11 sau Zbrush 4, la alegere.

Designul de personaje este esenţial în crearea jocurilor video; e greu să-ţi imaginezi Gears of War fără Marcus Fenix, Uncharted fără Nathan Drake sau Tomb Raider fără Lara Croft. Jocurile sunt definite de protagonistul lor, acesta conţine esenţa universului în care se desfăşoară acţiunea, de aceea e nevoie de creatori de personaje care vor să lucreze cu uneltele cele mai moderne, care au o viziune sofisticată, originală, dar şi adaptabilă la cerinţele publicului.

 

La Design Your Hero poţi să dovedeşti că ai aceste calităţi şi să construieşti, în 2D sau 3D, un personaj de joc exact aşa cum visezi.

 

Ca să te înscrii, trebuie să completezi un formular şi să trimiţi (un link la) un portofoliu, aici.

 

Concurenţii selectaţi vor participa la un maraton de design de două zile (25 – 26 februarie), în sediul Gameloft Romania. Participanţilor din afara Bucureştiului li se va asigura cazarea.

 

Gameloft Romania este liderul dezvoltatorilor de jocuri pentru dispozitive handheld şi console (Apple iPad, iPhone, Nintendo DSI, Playstation Portable, XBOX 360, Playstation 3, Nintendo Wii), prezent în România de 11 ani, cu peste 30 de studiouri în întreaga lume.

 

Calendar:


21 decembrie 2010 – 16 Februarie 2011: Înscriere


17 – 22 februarie 2011: Selecţia participanţilor


25 – 26 februarie 2011: Design Your Hero


26 februarie 2011: Desemnarea câştigătorului

 

Mai multe detalii despre competiţie, juriu şi premii găseşti aici.

 

COMENTARII

Aceasta stire nu are comentarii.

Pentru a comenta stirea trebuie sa fi logat. Login

ULTIMELE JOBURI

Ultimele locuri de munca/joburi:

Error Number:6
Error String:Could not resolve host: api.digitaljob.org Nu exista joburi! Mai multe joburi
Joburi digitale

Inregistreaza-te acum!