Cel mai asteptat eveniment de web design, SmartWeb Conference, revine cu a doua editie

22 August 2014

In ultimii ani numarul specialistilor web si front end development s-a afla intr-o continua crestere. Pentru a tine pasul cu tendintele internationale, companiile multinationale se dezvolta si creeaza noi locuri de munca pentru profesionistii din domeniu. In acest context, Evensys isi propune sa organizeze conferinte de specialitate la nivel international, ce le ofera practicienilor accesul la noi informatii si networking de calitate cu experti recunoscuti din US, Canada, Germania, UK.

SmartWeb a fost in 2013 prima mare conferinta internationala de web design desfasurata la Bucuresti, care s-a bucurat de o mare apreciere in randul profesionalistilor in web design si development, aducand noi idei si sfaturi practice despre CSS, Responsive Web Design, HTML5 & CSS3 si JavaScript.

Anul acesta, evenimentul se reintoarce pe 22- 23 Septembrie, la Radisson Blue Hotel intr-o formula extinsa pe 2 zile si cu ambitii si mai mari la nivel de regiune. 
 
Participantii vor avea ocazia sa intalneasca unii dintre cei mai buni specialisti internationali, printre care:  Harry Roberts, Ana Tudor, Remy Sharp, Bruce Lawson, Vitaly Friedman,  Jeremy Keith, Zoe Gillenwater,  Kaelig,  Marko Dugonjić.
 
Prima zi, 22 septembrie, va fi dedicata workshop-urilor in care participantii  isi vor dezvolta abilitatile web alaturi de Harry Roberts Senior Developer, Bskyb si Vitaly Friedman, Co-Founder,  Smashing Magazine.  
 
Conferinta va avea loc pe 23 septembrie si va cuprinde 8 prezentari intensive despre cele mai noi subiecte ale momentului Web Design Responsive, HTML5 si CSS3, CSS, JavaScript, dar si cele mai bune sfaturi si tehnici. 
 
Pana pe 31 august biletele la eveniment pot fi achizitionate la preturi speciale. 
 
Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul: http://www.smartwebconf.com/
 
Despre Evensys
Cu 7 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.
 

COMENTARII

Aceasta stire nu are comentarii.

Pentru a comenta stirea trebuie sa fi logat. Login

ULTIMELE JOBURI

Ultimele locuri de munca/joburi:

Error Number:6
Error String:Could not resolve host: api.digitaljob.org Nu exista joburi! Mai multe joburi
Joburi digitale

Inregistreaza-te acum!