Cati artisti sunt in Romania?

18 February 2010

Portfolios.ro nu isi propune sa afle numarul de artisti din Romania, dar se mandreste cu o colectie valoroasa de portofolii! Luna februarie a insemnat depasirea numarului de 500 de artisti care prezinta, in total, peste 15000 lucrari.
 
Dorim sa devenim un instrument valoros pentru comunitate asa ca v-am oferit de-a lungul timpului numai putin de 175 de oportunitati de angajare, multe de la firme foarte interesante din domeniu. Numai in luna februarie au existat 7 propuneri din domenii si pentru pozitii variate; se plange cineva de criza? Noi nu.
 
Se implinesc 5 luni de la primul face lift important al site-ului nostru si am inregistrat o crestere constanta a numarului de vizitatori de pana la 30%.
 
Cand atingem cifre rotunde si atentia voastra e in crestere pentru site-ul nostru este momentul perfect sa privim cu emotie spre viitor. In continuare vrem sa dezvoltam portfolios.ro sa serveasca cat mai bine comunitatea. Pentru asta avem in pregatire mai multe evenimente. Printre acestea - reeditarea competitiei www.visualart.ro/joyisbmw cu o noua tema si, speram, premii cel putin la fel de importante.
 
Va multumim ca sunteti alaturi de noi!
 
Echipa Portfolios.ro

 

COMENTARII

Aceasta stire nu are comentarii.

Pentru a comenta stirea trebuie sa fi logat. Login

ULTIMELE JOBURI

Ultimele locuri de munca/joburi:

Error Number:6
Error String:Could not resolve host: api.digitaljob.org Nu exista joburi! Mai multe joburi
Joburi digitale

Inregistreaza-te acum!