Portfolios.ro dupa o luna de la lansare, noi lucram in continuare

06 August 2008 Portfolios.ro s-a lansat la inceputul lunii mai ca o platforma de prezentare pentru specialistii in CGI, design si arte vizuale. Din blogosfera au venit primele reactii crtice, foarte utile pentru remedierea problemelor de inceput. Vrem sa le multumim: Radu Ceuca, Seraphim, Mihai Dragan, Just Pixel, Vlad Stan.

Business Magazin a scris deja despre noi - http://www.businessmagazin.ro/business-hi-tech
/site-ul-saptamanii/portofoliu-de-imagine.html?5543;2664008

(multumim, Anca Arsene!). Estimarile erau ca specializarea pe o nisa nu aduce multi viziatori/portofolii. Insa noi am desfacut deja prima sticla de sampanie pentru primele 1000 lucari pe site inainte de terminarea primei luni si in prezent inregistram peste 400 de vizite zilnic. Asteptam inca specialisti si artisti din fashion si pictura cu primele posturi.

Si partea de joburi a fost tratata cu mult interes. Deja 17 companii au postat anunturi pe site, exista chiar un post de Art Director scos la bataie de Krogen (www.krogen.ro).

Ce pregatim

Proiectul este inca in dezvoltare si de asteptat sunt functii noi si imbunatatiri de interfata. Prima nouatate principala a fost deja adusa pe site – utilizatorii pot adauga lucrari video in format embedded. Asteptam in continuare observatiie voastre pentru imbunatatirea proiectului.

In acelasi timp lucram si la primul nostru proiect de suflet (isi mai aduce cineva aminte de Rom3D? J) – www.visualart.ro, urmand sa relansam forumul vineri, 13 iunie.

Echipa 2Fresh
www.2fresh.ro

COMENTARII

Aceasta stire nu are comentarii.

Pentru a comenta stirea trebuie sa fi logat. Login

Inregistreaza-te acum!

CAUTARI

vestimentar      electrolux      20animation      20florin      lelcu      20stanciu      Istorica      Zona      20octavian      balta      20Banescu      Amalia      napoleon      Pracsiu      eugenia      inginer      20produs      20manole      Drawings      Tezeu      20socol      peisaj      Nud      urucu      20circulatii