Lansare Portfolios.ro

06 August 2008 Dupa inca 2 luni de dezvoltare, testare si imbunatatire a aplicatiei s-a lansat site-ul Portofolii - www.portfolios.ro.

Ne facem griji pentru faptul ca vor veni foarte multi utilizatori sa se inregistreze pentru a-si crea un portofoliu si care vor uploada multe materiale si asta ar putea duce la blocarea sau caderea serverului. Astfel, in momentul de fata luam in calcul lansarea websiteului pe baza de invitatii pentru a putea controla inregistrarile si uploadurile pentru a avea situatia sub control.

Oricum, se mai lucreaza, se mai gasesc mici buguri, se corecteaza, se lucreaza continuu pentru ca site-ul sa devina cel mai complet website de portofolii si joburi pentru creativi.


Echipa Portfolios.ro,
www.portfolios.ro

COMENTARII

Aceasta stire nu are comentarii.

Pentru a comenta stirea trebuie sa fi logat. Login

Inregistreaza-te acum!

CAUTARI

20florin      lelcu      20stanciu      Istorica      Zona      20octavian      balta      20Banescu      Amalia      napoleon      Pracsiu      eugenia      inginer      20produs      20manole      Drawings      Tezeu      20socol      peisaj      Nud      urucu      20circulatii      Cenusareasa      20interioare      Amenajari