MIHAI BULEU-HOZA

  • Prezentare Generala
  • Portofoliu
  • Profil
  • Contact

Portofoliu Mihai Buleu-Hoza

Titulatura:
3D artist, Interior Designer, Graphic Designer, Product Designer
Prezentare Generala:

Sunt un designer specializat pe realizarea de amenajari interioarea si design industrial. Din toate fazele unui proiect prefer partea de concept prin care inteleg crearea de schite si brainstorming, iar apoi transpunerea ideilor sub forma de proiect digital. Cel mai interesant proces dupa cel de concept si sketch mi se pare cel de modelare 3D, acesta fiind pasul prin care conceptul incepe sa se concretizeze intr-un produs. Este fascinant cum prin introducerea unei noi dimensiuni sau axe reusim sa interactionam cu ceea ce o dinioara era doar o schita.

Softurile pe care le utilizez sunt: Adobe Photoshop si Corel Draw pentru faza de concept si eventual identitate vizuala, AutoCAD si SolidWorks pentru plansele tehnice si 3D Studio Max pentru modelare 3D, animatie si rendering. Pentru etapa de rendering am experienta cu motoarele de randare MentalRAY si VRay.

Curriculum Vitae:

10.11.2009 - prezent (SC HABIT SRL) domeniu: Arhitectura, Design, Productie Mobilier

Responsabilitati: Realizarea de proiecte pentru design interior, predominant spatii rezidentiale si standuri expozitionale. Procesul de proiectare implica relationarea cu clientii, crearea modelelor 3D, rendering si urmarirea executiei

 

15.05.2009 - 15.09.2009 (SC CRISTIAN COMPANY SRL) domeniu: HORECA, Design

Responsabilitati: Am participat la proiectarea unei serii de amenajari interioare pentru restaurante, terase si cluburi, o lucrare de referinta fiind clubul COLORS din Cluj-Napoca (http://www.colorsevents.ro/).

12.10.2007 - 01.11.2008 (SC D3SIGN STUDIO SRL) domeniu: Design, Comert

Responsabilitati:  Proiectare de spatii comerciale (concept, modelare 3D, randari prezentare, detalii executie si urmarire pe santier). 

Clienti: MEXXEM - spatiu comercial FreeZone, CENTRAL SA - modernizare interioare si vitrine, FLO & JO - proiectare lant de magazine (http://www.flo-jo.ro/)

19.06.2007 - 19.10.2007 (SC KVAN SRL) domeniu: Design, Productie Mobilier

Responsabilitati: Proiectare de mobilier din PAL si amenajari interioare pentru spatii comerciale. Crearea de proiecte pentru reclame luminoase si identitate vizuala.

15.06.2005 - 03.12.2005 (DHC CREATIVE) domeniu: Design Industrial (www.atelierdhc.ro)

Responsabilitati:  Crearea de concepte pentru aparatura predominant electrocasnica pentru clienti din Statele Unite ale Americii: Sunbeam, Oster, Motorola

Studii:

2001-2006 Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Faculatea Constructii de Masini, sectia Design Industrial

1998-2001 Liceul `Tehnofrig`,Cluj-Napoca, sectia electro-mecanici auto

1993-1998 Liceul de Arte Plastice `Romulus Ladea`, Cluj-Napoca

Premii:

2005- Premiul pentru funcionalitate la concursul de design auto de la revista Auto Mondial (a constat in realizarea unui nou concept de vehicul DACIA)


2007- Diploma si Medalia de Excelenta la „Salonul Internaţional de Inventică PRO INVENT 2007”; lucrare „ Elemente de caroserie auto” (este o lucrarea prin care am rpopus noi elemente de caroserie astfel: SUV 5 locuri convertibil in Pickup de teren, scaun pentru sofer si pasager pivotant pentru a ajuta persoanele cu dizabilitati)

SETURI

Seturi de lucrari:

Toate seturile de lucrari

PROFIL
Nume:
Mihai Buleu-Hoza
Titulatura:
3D artist, Interior Designer, Graphic Designer, Product Designer
Localitate:
Cluj-Napoca
Specializare:
Arhitectura
Design Industrial
Modelare 3D
Experienta:
Mai mult de 5 ani
Prezentare Generala:
Sunt un designer specializat pe realizarea de amenajari interioarea si design industrial. Din toate fazele unui proiect prefer partea de concept prin...
mai mult
Website:
-
Status:
Sunt in cautarea unui loc de munca

PORTOFOLII FAVORITE

Mihai Buleu-Hoza nu are portofolii favorite.

CELE MAI APRECIATE PORTOFOLII

Portofoliile cele mai populare:

Portofolii:
Cele mai apreciate Cele mai populare / vizualizate Cele mai comentate