MARCEL LUCHIAN STUDIO

  • Prezentare Generala
  • Portofoliu
  • Profil
  • Contact

Portofoliu Marcel Luchian Studio

Titulatura:
Architect, Designer, Inginer
Prezentare Generala:


DESPRE
De ce MLS? Pentru noi arhitectura si designul este mai mult decat o pasiune si lucru, e un  univers infinit unde fiecare linie, forma gasita poate fi functionala, lucrind corect cu lumina, incaperea sau spatiul din inprejurimea ei. Arhitectura si Designul au nevoie mereu de cercetare si o colaborare deschisa, de o echipa puternica care sa poata lucra si dezvolta ideile in toate detaliile, ascultind atent clientul si propunindu-i exact ceea de ce are nevoie, urmarind, totodata, nu numai piata, dar si ultimile inovatii in domeniu.

Suntem mereu deschisi sa colaboram si sa lucram cu persoane si companii dinamice care sunt in cautarea a ceva 'diferit si nou', ceva care sa-i caracterizeze si sa le evidentieze activitatea si felul de a fi. Aici 'diferenta si noul' apar in fiecare spatiu aparte, conlucrind cu dinamicitatea liniei, formei, luminei si materialelor care vor fi aplicate.

Curriculum Vitae:

...

Studii:

Marcel Luchian a absolvit Designul Interior la Universitatea Tehnica din Moldova, unde a primit Diploma de Inginer licentiat in 2009. De asemenea, el a studiat Arhitectura si Urbanistica la Universitatea Tehnica din Riga, unde a participat la Scoala Internationala de Vara in 2009. A fost admis la diverse Masterate in Arhitectura si Design de Interior la universitati si scoli cum sunt: Politecnico di Milano, NABA - Nuova Accademia di Belle Arti, SPD - Scuola Politecnica di Design.

 

Premii:

Full bursary granted by International Summer School «Trespassing: Architecture and Urbanism» - Summer school on the border of Estonia and Latvia

SETURI

Seturi de lucrari:

Toate seturile de lucrari

PROFIL
Nume:
Marcel Luchian Studio
Titulatura:
Architect, Designer, Inginer
Localitate:
Specializare:
Modelare 3D
Design Industrial
Arhitectura
Experienta:
4 ani
Prezentare Generala:
DESPREDe ce MLS? Pentru noi arhitectura si designul este mai mult decat o pasiune si lucru, e un univers infinit unde fiecare linie, forma gasita poate...
mai mult
Website:
www.marcelluchian.com
Status:
Sunt in cautarea unui loc de munca

PORTOFOLII FAVORITE

  • Anca Popescu

CELE MAI APRECIATE PORTOFOLII

Portofoliile cele mai populare:

Portofolii:
Cele mai apreciate Cele mai populare / vizualizate Cele mai comentate