LIVIU TRIFAN

  • Prezentare Generala
  • Portofoliu
  • Profil
  • Contact

Portofoliu Liviu Trifan

Titulatura:
Modelator 3D, Arhitectura, Urbanism, Design Interior,
Prezentare Generala:

Ma numesc Trifan Liviu, student la facultatea de arhitectura Ion mincu ... sunt o persoana curioasa care cauta sa se indentifice social , prin urmare dupa cativa ani trecand prin facultate am prins o serie de abilitati si cunostinte in arhitectura, design si urbanism ... care m-au determinat sa invat aceste programe Cad/civil/max/revit/ph si altele pentru imi a reprezenta ideile cat mai efficient ... fiindca sunt dislexic acest lucru pana acum a fost mai greu.

Curiozitatea mi-a deschis mai multe usi pe langa cele date de facultate, si am acumulat multe informatii despre tot ce am putut pana mana pe, dar ne-maestrand pe nici unul ... nu inca spun eu.

Imi place sa gandesc mai mult decat trebuie ceea ce de multe ori mi-a creat probleme, sper ca intr-o zi sa devina un avantaj, doresc ca prin abilitatiile mele sa devin ceva si arat ca pot mai mult decat cred.

Din nefericire capacitatea mea de a crea este limitat de posibilitatile pe care viata mi le-a oferit, sper ca pe viitor acestea sa se schimbe si sa imi fie mai bine.

Nu am experienta directa lucrand la proiecte reale, dar am lucrat facand studiu individual pe obiect in programele mentionate si am avut oportunitatea in 3 ani de facultate sa ajut prin a medita.

Curriculum Vitae:

Studiu scolar

Liceul "Ionel Perlea" Slobozia , clasa de arhitectura.

Student An3>An4 Facultatea Arhitectura si Urbanism "Ion mincu" Specializare Urbanism.

Studiu individual/scolar

cunostinte strong>3ds max : [avansat] ,capacitati ; mapare/texturare (+PH), modelare complexe (low poly,high poly) , cunostinte render engine (Default,vray,mentalray), iluminare avansata, setari GI , capacitatea mediocra pentru animare si riging.

cunostinte Autocad : [avansat +] ; capacitati ; reprezentare 2D si 3D avansat , cunostinte medii>avansat plotare si scalare adecvata, lucru cu blocks si altele.

cunostinte Autocad Civil 3d : [avansat] ,capacitati] ;  coordonare ale entitatilor inteligente de tip Civil pentru lucru cu puncte,suprafata,aliniamente (ax drum),parcele mediu>avansat si etichetarea lor respectiv. crearea si asociarea entitatilor de tip coridor cu alinimentele (ax drum)

cunostinte Autodesk Revit : [Mediu>avansat] ; asocierea elementelor inteligente pentru a construi o cladire avand relationat toate elemente necesare (Wall,Floor,Stairs,Windows,etc) si manipularea (mediu>avansat) a elementelor pentru a reproduce orice element necesar.

cunostinte Photoshop : [mediu>avansat] ; manipulare photografie ,insertii ,reconstructii ,crearea texturi , design.


Studii:

Student Facultatea de arhitectura si urbanism "Ion Mincu"

Premii:
Liviu Trifan nu a completat premiile.

SETURI

Seturi de lucrari:

Toate seturile de lucrari

PROFIL
Nume:
Liviu Trifan
Titulatura:
Modelator 3D, Arhitectura, Urbanism, Design Interior,
Localitate:
Bucuresti
Specializare:
Modelare 3D
Arhitectura
Design de ambalaj
Experienta:
2 ani
Prezentare Generala:
Ma numesc Trifan Liviu, student la facultatea de arhitectura Ion mincu ... sunt o persoana curioasa care cauta sa se indentifice social , prin urmare...
mai mult
Website:
http://www.facebook.com/Trifa
n.Liv335/photos
Status:
Sunt in cautarea unui loc de munca

PORTOFOLII FAVORITE

Liviu Trifan nu are portofolii favorite.

CELE MAI APRECIATE PORTOFOLII

Portofoliile cele mai populare:

Portofolii:
Cele mai apreciate Cele mai populare / vizualizate Cele mai comentate