RADU SERBAN

  • Prezentare Generala
  • Portofoliu
  • Profil
  • Contact
Courtain House
0Apreciaza
| Curtain House 1 din 2 | 2969 afisari | 23 December 2011
Medie (519 x 631) | Mare (929 x 1130) | Originala (1200 x 1460)
Taguri:
Comentarii:

Iti place? Esti dat pe spate? Daca ai ceva de impartasit, lasa un comentariu.

Urban Hotel
Razvan Oprea - 30 December 2011
wtf.... ? archexteriors vol5 model 09 ... mai bine luai un model free de pe turbosquid....
Bedroom Retreat
Radu Serban - 30 December 2011
Domnule Razvan Oprea... inteleg ca este usor sa iti bati joc de munca altcuiva. Pentru a clarifica nelamuririle dumneavoastra va voi atasa toate fisierele suport inclusiv scena originala pentru a vedea ca nu e absolut nimic luat din archexteriors.
Urban Hotel
Razvan Oprea - 10 January 2012
nu am vrut niciodata sa imi bag joc de munca nimaui si nici nu o sa fac asta, numai ca daca vad lucruri copiate si dupa asumate ca fiind proprietate intelectuala simt nevoia sa stimulez spre CREATIVITATE, bravo tie daca ai vrut si ai reusit copiezi in totalitate aceasta imagine... http://imageshack.us/photo/my-images/822/archextpdf.jpg/
Bedroom Retreat
Radu Serban - 10 January 2012
Razvan, nu am sustinut niciodata ca am facut randarea din capul meu, am zis de la bun inceput desre ce proiect este vorba si am si atasat imaginea de referinta pe care am si folosito in 3ds max ca sa ajustez unghiul camerei. Dupa primul tau comentariu am cautat si eu pe net si am gasit volumul 5 din archexteriors ca sa vad despre ce este vorba si daca o sa observi acolo de exemplu stalpul de iluminat nu exista. In schimb in poza folosita de mine, al carui link l-am atasat este. Tot in pdful acela poti vedea si compara wireframeul care nu seamana de loc cu cel atasat de mine. O sa te caut pe messenger zilele astea ca sa iti trimit fisierul pentru ca vreau neaparat sa te lamuresti ca nu sunt lucruri "copiate si asumate ca fiind proprietate intelectuala". Salut!
Urban Hotel
Razvan Oprea - 10 January 2012
o persoana din facultate (nu stiu daca profesor) pana sa dau admiterea (ion mincu), in timpul unei pregatiri de desen in cadrul facultatii mi-a spus ca abilitatea de a copia dar BINE este cea mai greu de obtinut, este o arta la randul ei , dar trebuie facuta bine pentru asi mentine statutul. profesorul meu de desen ma obligase dupa o tema prost facuta sa copiez un desen de-al lui (de-al unui fost cursant de fapt), am inceput desenul de 2 ori, la a 3 -a incercare am reusit sa il duc la capat 95% copiat, mai putin hasura unor copaci care nu a iesit la fel din cauza varfului ascutit al creionului... era nasol sa stau sa sterg si apoi sa incerc sa copiez chiar faza asta, m-am convins atunci de greutatea acestui lucru... si eu ma uitam la cele 2 desene si imi erau simpatice fiind aproape la fel :))
Urban Hotel
Razvan Oprea - 10 January 2012
...c sa zic, am observat diferentele de model, insa sunt prea mici ca la prima vedere sa te fi crezut ca ai lucrat-o tu in totalitate :), modeleaza si tu ceva util in cazu asta care sa foloseasca urbanistilor romani poate :).... centrul istoric, stuff like that , nu mai pierde timpul armosfera batailor de vand ale casei lui shigeru ban :)) , eu am modelat romexpo high detail (la cerere ce-i drept dar a fost un exercitiu bun)
Bedroom Retreat
Radu Serban - 10 January 2012
A fost un exercitiu. Cred ca se intelege din lucrarile mele ca nu imi pierd tipul copiind chestii, precum si faptul ca inca mai am destule de invatat in domeniul asta al modelarii 3d si al randarilor (ca noi toti de altfel). Eu iti respect ideile... tot ce am vrut sa lamurim este faptul ca ai afirmat la inceput ca scena nu e facuta de mine. Ma bucur ca am clarificat asta. Salut!

Pentru a putea adauga comentarii trebuie sa fii logat!

SETURI

Seturi de lucrari:

Toate seturile de lucrari

PROFIL
Nume:
Radu Serban
Titulatura:
3D Artist
Localitate:
Bucuresti
Specializare:
Arhitectura
Modelare 3D
Design Grafic
Experienta:
5 ani
Prezentare Generala:
I am a freelancer specialised in architectural visualisations, 3D modeling and rendering, 2D illustrations, compositing and postproccesing.
Website:
http://we_render.prosite.com
Status:
Sunt in cautarea unui loc de munca

PORTOFOLII FAVORITE

Radu Serban nu are portofolii favorite.

CELE MAI APRECIATE PORTOFOLII

Portofoliile cele mai populare:

Portofolii:
Cele mai apreciate Cele mai populare / vizualizate Cele mai comentate