THE CREATIVE GROUP - GRAPHICS AND MORE

  • Prezentare Generala
  • Portofoliu
  • Profil
  • Contact

Portofoliu The Creative Group - Graphics And More

Titulatura:
graphics and more
Prezentare Generala:

Suntem tineri, creativi, dinamici, avem o pasiune comuna si impartasim aceleasi valori. Calitatea, lucrul bine facut si livrat la timp este crezul nostru. Cu suficienta experienta si daruire pentru a putea duce la bun sfarsit chiar si cele mai provocatoare proiecte, echipa Creative Group a evoluat continuu pe parcursul existentei sale, astfel ca azi putem oferi pachete de servicii complete si complexe de identitate vizuala, branding, comunicare online, promovare, design si chiar productie devenind in acest fel una din cele mai importante companii de profil din vestul Romaniei. 

Curriculum Vitae:

Partea de portofoliu de pe site-ul nostru credem ca spune mai multe despre munca noastra decat o insiruire de cuvinte.

Speram insa in obtinerea de critici constructive aici si oriunde gasim oameni interesati de design, de experimentare a creativitatii.

Studii:

Ca si echipa, avem in spate ani de studii la diferite universitati de profil din Vestul Romaniei iar individual credem ca ne-am nascut creativi asa ca incepand din 1970 suntem "in za bisnis" doar ca din 2003 suntem platiti pentru ce facem :)

Munca la proiectele dezvoltate pana acum a fost cea mai buna scoala iar diplomele obtinute in urma absolvirii diferitelor facultati nu poate concura cu sutele de ore de munca la proiecte provocatoare si antrenante.

Premii:

Singurul premiu de care am fost interesati pana in prezent a fost zambetul de satisfactie si multumirea clientilor pe care i-am ajutat.

Pentru ca  munca noastra a devenit interesanta si pentru altii, urmeaza ca lucrarile prezente si cele viitoare sa fie participante (speram) la concursuri ce tin de domeniul in care activam.

 

SETURI

Seturi de lucrari:

Toate seturile de lucrari

PROFIL
Nume:
The Creative Group - Graphics And More
Titulatura:
graphics and more
Localitate:
Arad
Specializare:
Design Interactiv / Web
Design Grafic
Identitate Vizuala
Experienta:
Mai mult de 5 ani
Prezentare Generala:
Suntem tineri, creativi, dinamici, avem o pasiune comuna si impartasim aceleasi valori. Calitatea, lucrul bine facut si livrat la timp este crezul nostru....
mai mult
Website:
www.creatives.ro
Status:
In momentul de fata nu doresc un loc de munca

PORTOFOLII FAVORITE

The Creative Group - Graphics And More nu are portofolii favorite.

CELE MAI APRECIATE PORTOFOLII

Portofoliile cele mai populare:

Portofolii:
Cele mai apreciate Cele mai populare / vizualizate Cele mai comentate