IRIS SERBAN

  • Prezentare Generala
  • Portofoliu
  • Profil
  • Contact

Portofoliu Iris Serban

Titulatura:
Fashion Designer
Prezentare Generala:
Creatiile semnate Iris Serban, pret-a-porter primavara-vara 2009, prezentate pentru prima data intr-un spatiu comercial, reprezinta "o linie rafinata, dar si o linie cu atitudine" – amprenta designerului. Adevarata forta a colectiei Iris Serban sta in talentul sau special: pictura manuala asupra vestmintelor si, in special, in detaliile incredibil de frumos plisate din matase fina, tafta sau satin din matase.
Curriculum Vitae:
Iris Serban este absolventa a sectiei de design vestimentar din cadrul Universitatii Nationale de Arta Bucuresti – promotia 2003; si-a facut ucenicia in atelierul de creatie Catalin Botezatu astfel definindu-si aspectele "tehnice" ale meseriei studiate. Aceasta colaborare a durat aproape doi ani, experienta de lucru castigata a condus-o pe Iris catre propriul atelier. Fashion Studio Iris Serban s-a nascut din pasiune pentru haine si accesorii, pentru pictura si natura si din dorinta de a aduce in prim plan o imagine mult mai naturala a femeii secolului 21.

Atelierul deschis de curand de Iris Serban este un spatiu intim, primitor, cald, debordand de creativitate si care inseamna o mare liberatate de creatie pentru posesoarea lui. Decorarea interiorului, atat in atelierul propriu, cat si in magazinul Iris Serban si Otilia Brailoiu, pictura murala a fost realizata de catre Iris Serban, in stilul preferat, cu influente din natura. Design-urile proprii sunt schitate de Iris, realizate in intregime in atelier de catre personal specializat, iar apoi pictate manual .
Studii:
Iris Serban nu a completat studiile.
Premii:
Iris Serban nu a completat premiile.
PROFIL
Nume:
Iris Serban
Titulatura:
Fashion Designer
Localitate:
Bucuresti
Specializare:
Fashion
Pictura
Experienta:
Mai mult de 5 ani
Prezentare Generala:
Creatiile semnate Iris Serban, pret-a-porter primavara-vara 2009, prezentate pentru prima data intr-un spatiu comercial, reprezinta "o linie rafinata,...
mai mult
Website:
http://www.irisserban.com/
Status:
In momentul de fata nu doresc un loc de munca

PORTOFOLII FAVORITE

Iris Serban nu are portofolii favorite.

CELE MAI APRECIATE PORTOFOLII

Portofoliile cele mai populare:

Portofolii:
Cele mai apreciate Cele mai populare / vizualizate Cele mai comentate