CREATIV INTERIOR

  • Prezentare Generala
  • Portofoliu
  • Profil
  • Contact

Portofoliu Creativ Interior

Titulatura:
Designer de interior
Prezentare Generala:

Suntem o echipa formata din doi arhitecti de interior, absolventi ai Universitatii de Arhitectura Ion Mincu, si ne-am propus sa schimbam conceptia oamenilor despre desginul interior.

Ne place sa formam concepte bazate pe experienta noastra in domeniu, sa ne documentam pentru a duce la final proiecte de o calitate deosebita.

Creativ-Interior inseamna in primul rand inovatie, atentie pentru detaliu si profesionalism in serviciile acordate.

Impreuna vrem sa schimbam viziunile invechite ale oamenilor, compunand spatii invoatoare pline de expresivitate si stil, amenajandu-le dupa preferintele clientilor si limbajul stilistic de design specific Creativ-Interior.
Vrem sa oferim o bogata paleta de personalizare a interioarelor pentru obtinerea unor spatii originale si a aduce noi inspiratii designului de interior.
Credeam ca orice element al unui interior poate deveni piesa de design de calitate de la pereti personalizati pana la mobilier facut pe comanda cu cele mai atipice forme si finisaje.

Este sanctuarul tau in care toate elementele care te inconjuara trebuie sa fie in deplina armonie pentru a iti aduce echilibru si calm in viata agitata si plina de stress a anilor 2000.

Curriculum Vitae:

Experienta in domeniul arhitecturii si designului interior a inceput in anul 2007 cand am inceput sa intram pe piata arhitecturii cu o dorinta apriga de a face proiecte competitive.

Primii pasi intotdeauna sunt mai dificili dar rezultatele nu au intarziat sa apara, astfel am reusit sa expunem diferite lucrari prin expozitii,iar munca noastra sa ne fie apreciata.

Speram sa putem colabora cu oameni care stiu ce inseamna bunul gust ,pentru care viziunea este nemarginita si legatura cu echipa noastra sa fie una atat profesionala cat si amicala.

Suntem de parere ca legatura client-designer trebuie sa fie una relaxata si deschisa, astfel putem sa stabilim bazele unui proiect de calitate, timpul scurgandu-se intr-un mod cat mai placut.

Studii:

Universitatea de Arhitectura si Urbanism ion Mincu, sectia design interior, absolvent

Premii:
Creativ Interior nu a completat premiile.

SETURI

Seturi de lucrari:

Toate seturile de lucrari

PROFIL
Nume:
Creativ Interior
Titulatura:
Designer de interior
Localitate:
Bucuresti
Specializare:
Arhitectura
Modelare 3D
Concept Art
Experienta:
4 ani
Prezentare Generala:
Suntem o echipa formata din doi arhitecti de interior, absolventi ai Universitatii de Arhitectura Ion Mincu, si ne-am propus sa schimbam conceptia oamenilor...
mai mult
Website:
www.creativ-interior.ro
Status:
Sunt in cautarea unui loc de munca

PORTOFOLII FAVORITE

Creativ Interior nu are portofolii favorite.

CELE MAI APRECIATE PORTOFOLII

Portofoliile cele mai populare:

Portofolii:
Cele mai apreciate Cele mai populare / vizualizate Cele mai comentate